Tartalom:

  • a kedvezményezett neve: Lorinvest Zrt.
  • a projekt címe: A Lorinvest Zrt. eszközbeszerzése
  • a szerződött támogatás összege: 19.739.935 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztéssel célunk, hogy olyan lehetőségeket teremtsünk a Fórum vásárlói számára, amelynek köszönhetően, hasonlóan a korábbi évek marketing tevékenységéhez, a Fórumra ne csak mint kereskedelmi egységre tekintsenek, hanem találkozóhelyként és kulturális térként is. Az elmúlt - több, mint tíz - év munkája azt igazolta, hogy többek lehetünk. Ezt a korábbi rendezvényeink sikere is bizonyítja.

A beszerzésnek köszönhetően több rendezvény színvonalas lebonyolítására nyílik lehetőségünk, ügyfeleinknek magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani, aminek eredményeképpen stabilabban tud a lábán állni ez az üzletágunk, ráadásul a többi ágat is támogatja, azzal szinergikus. Ez természetesen jótékonyan hat a munkaerő megtartó képességünkre is.

A beszerzett LED falaknak a Fórum P4-es szabadtéri parkoló szintjén, valamint a belső terekben történő elhelyezése összehangolt marketing tevékenység elvégzésére ad lehetőséget. A korábbi rendezvények sikerességét vizsgálva, azokhoz hasonló tartalommal szeretnénk marketingtevékenységet végezni, így a LED falakkal, valamint a helyszínek dekorálásához szükséges emelőszerkezet segítségével költséghatékonyan tudjuk lebonyolítani a tervezett rendezvényeket.

A megvásárolni kívánt eszközökkel (LED fal, elektromos oszlopos szerelőállvány) a megvalósítani kívánt projekt nyereségessége biztosítottá válik, ugyanis az eddigi rendezvényeink során ezeket az eszközöket béreltük. A tervezett projektek megvalósításának feltételei adottak, hisz a rendezvényszervező csapatba tartozó munkatársakat jelenleg is állományban tartjuk, feladatkörük módosításával. A terv (külső helyszínes rendezvények megvalósíthatósága) biztosítani számunkra a megfelelő arányú bevételt.

A beltéri fix LED falon futó folyamatos reklámkampány biztosítja a külső rendezvény sikerességét, hisz a Fórumba látogató napi 25.000 látogató első kézből tájékozódhatna a P4-en vagy más külső helyszínen zajló aktivitásról. A 2019-es évben ezen a helyszínen autósmozit működtettünk, mely nagy sikert aratott Debrecen belvárosában.

A projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.
projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02821